CMS Sistemleri ile %100 Uyumlu Serverler

cms uyumlu serverler

Dünyanın en gelişmiş içerik Yönetim Sistem'lerine (CMS) uyumlu serverlerimiz ile hiç kodlama bilgisine dahi sahip olmadan, profesyonel bir görünüme ve işleyişe sahip websiteleri oluşturabilirsiniz.

Günümüzde CMS sistemleri en çok talep edilen sistemlerdir. Bunun en basit nedeni ise, içerik yönetim sisteminin microsoft word bilgisi ile donanmış kullanıcılarına web sitelerini yönetebilme imkanı tanımasıdır.

Her ne kadar CMS (İçerik Yönetim Sistemleri) asgari olarak bazı özelliklere sahip sunucu - hostinglerde kurulumu gerçekleşip, çalışabilmesine rağmen; sitenin kurulumundan sonra bol bol hata mesajları, uyarılar ve boş - beyaz sayfalarla karşılaşılabilmektedir. Bu nedenle CMS söz konusu olduğu zaman, sadece Joomla, Wordpres, SMF, Vbulletin, opencart, Oscommerce gibi siteleri çalıştıran değil, CMS ile %100 uyumlu ve esnek seçenekler sunan bir sunucu ile yola çıkmakta fayda vardır.

Medbim Bilişim Limited Şirketi olarak CMS sistemleriniz için geliştirilen eklentilerle %100 uyumlu, güncel ve yüksek performanslı sunucularla sizlere hizmet vermektedir.